login facebook

home >> despre mine

Despre mine

Acest site se doreste a fi o punte intre pasiunile si lucrurile care ma intereseaza. Este o incercare de exprimare a gandurilor si viziunilor mele despre viata, despre ce ma pasioneaza,despre ce ma inspira si ce ma provoaca.

Sa incep cu cateva lucruri despre mine. Marea pasiune pentru calculatoare si tehnologie am transformat-o in profesie. Am terminat Facultatea de Automatica si Calculatoare din Politehnica din Bucuresti. M-am specializat apoi pe programarea aplicatiilor web. Am fost fascinat de internet inca de la inceput si chiar ma gandeam uneori ce as fi facut daca eram nascut cu 50 de ani mai devreme.

Fiind pasionat de comunicare si intrand in contact cu internetul am gasit ca este o cale foarte buna de a gasi noi oameni cu care sa poti discuta, impartasi gandiri si astfel am fondat o retea sociala in 1997, numita Club Romantic. Prin intermediul discutiilor de acolo, a intalnirilor si a petrecerilor intre membrii clubului am cunoscut foarte multi oameni care au contribuit la dezvoltarea mea ca om.

Fotografia m-a atras inca de mic, de cand tatal meu mi-a cumparat un aparat Smena. Faceam poze prin tabere si pe unde apucam. Revolutia a venit in 2001 cand am pus mana pe un aparat digital un Fuji FinePix de 1,3 Mpixeli. Am inceput sa fac poze tuturor prietenilor si sa fiu fotograful de serviciu la intalnirile clubului. A urmat apoi un aparat de tip bridge Canon PowerShot G3 de 4 Mpixeli. A fost un salt urias. Cu timpul nici acest aparat nu m-a mai satisfacut si aveam nevoie de ceva mai profesionist. Asa ca mi-am cumparat primul DSLR. Canon EOS 350D. Am transformat sufrageria in studio foto, foloseam lumina continua de la niste reflectoare de gradina. Am fost apoi la un curs foto si am vazut diferenta pe care o poate face flash-ul si o umbrela de difuzie.

In 2007 impreuna cu un prieten am deschis primul studio foto unde am experimentat mult. M-a atras foarte mult fotografia de tip fashion. Am incercat si incerc in continuare sa surprind specialul din fiecare model. In decembrie 2011 am inchis acest studio. Au fost mai multe cauze principala fiind lipsa de timp. Insa mi-a parut rau si am simtit lipsa acestuia. Asta m-a determinat ca in iunie 2012 sa deschid in alta locatie un nou studio unde sper ca ating noi orizonturi in fotografie.
line

(c) 2006-2023 Horia Moga. Toate drepturile rezervate. Design: Andrei Mihai Cristian.


Valid XHTML 1.0 Transitional