login facebook

home >> articole >> teatru >> Blocati in dormitor
tipareste

Alte articole din categorie

Podu
06-06-2012
Egoistul
06-06-2012


Articole din alte categorii

Galerie noua cu Maria
04-11-2014
Poze din Grecia - Creta
17-08-2014
Andra in Gradina Botanica
28-07-2014
Poze noi pe site Alla
29-09-2013
Un nou inceput
02-09-2013

Blocati in dormitor

06-06-2012

Tags: teatru
Teatrul Nottara, Bucuresti

Dupa experienta mai putin placuta cu piesa Podu, speram sa nu mai am surprize neplacute. Din fericire piesa a fost haioasa. Am ras la unele chestii chiar tare de tot. Oricum e o comedie usurica si nu foarte serioasa, asta vazandu-se si  in jocul actorilor care nu erau ff credibili dar nu prea mai conta.

Povestea e simpla. Un cuplu are o problema de natura sexuala. Obisnuinta si instrainarea dintre ei au creat anumite probleme de potenta. Ei citesc o carte de rezolvat probleme sexuale si incearca sa o aplice litera cu litera. Din pacate nu prea reusesc mare lucru cu "instalatorul" a carui mit se duce naibii in aceasta piesa, fiind mult prea timid sa joace rolul "brutei paroase" si nici cu hotul care incercase sa jefuiasca apartamentul si ramasese blocat in el.

Fantezia era ceva de genul el marchizul cel rau care asuprea taranii, ea marchiza sexy. Taranii rasculati devin o amenintare la adresa securitatii stapanei. Nu mai ramane decat portarul care era bineintes bruta paroasa care incearca sa o violeze.

Aranjamentul era in felul urmator... sotul in dulap uitandu-se printr-o crapatura. Bruta paroasa instalatorul sau hotul. Amuzamentul reise din incercarile disperate sa urmeze litera cartii si realitatea care le da totul peste cap.

Amuzant si placut de vazut.


http://horiamoga.ro/articole/teatru/blocati-in-dormitor-197

Rating:
din 0 voturi
Comentarii: Pentru a scrie comentarii trebuie sa va autentificati.


line

(c) 2006-2020 Horia Moga. Toate drepturile rezervate. Design: Andrei Mihai Cristian.


Valid XHTML 1.0 Transitional