login facebook

home >> articole >> fotografie >> Set blitzuri studio Elinchrom D-Lite-2
tipareste

Alte articole din categorie

Setari manuale in fotografie pentru incepatori
30-10-2012


Articole din alte categorii

Galerie noua cu Maria
04-11-2014
Poze din Grecia - Creta
17-08-2014
Andra in Gradina Botanica
28-07-2014
Poze noi pe site Alla
29-09-2013
Un nou inceput
02-09-2013

Set blitzuri studio Elinchrom D-Lite-2

07-06-2012

Tags: blitzuri, studio, foto
Am cumparat acest site de blitzuri compacte si portabile acum vreo 4 ani pentru studioul foto care il am dar si pentru evenimente care nu necesitau putere prea mai mare a blizurilor. S-a dovedit a fi o alegere extrem de buna. Initial am vrut sa iau setul D-Lite-4 care are 400Ws putere dar nu era cazul pentru un studio mic.

Cel mai mult imi place lumina care este data de softboxurile care vin in kit. Desi nu sunt foarte mari pentru portrete cat si pentru poze de book sunt perfecte. Le-am folosit cu succes si pe produse.

In afara studioului le-am folosit doar de cateva ori. Demontarea s-a dovedit mai usoara decat montarea la loc.  Dupa cateva operatiuni de acest gen partea reflectorizanta din softbox s-a cam deteriorat. O fi portabil dar nu pentru foarte multe/;'..... plimbari. Practic totul intra in 2 bagaje de umar. Se vad  si in poza.

Blitzurile sunt prevazute cu racire prin ventilator controlat de un microprocesor, deci nu face mult zgomot decat cand e foarte cald si se incalzeste lampa de modelare. Aceasta are mai multe moduri de operare. Full power, in functie de setarea flashului sau oprita.

Cablurile electrice sunt destul de lungi si nu am avut probleme in studio cu ele. Pana acum nu s-a ars nici un cap de blitz sau lampa de modelare si se comporta foarte bine mai ales impreuna cu un emitator radio cumparat cu alta ocazie. Acum am vazut ca a fost introdus in kit asa ceva. Din pacate cu cablu de declansare din aparat sau prin declansator infrarosu  nu am optinut rezultate prea bune.

http://horiamoga.ro/articole/fotografie/set-blitzuri-studio-elinchrom-d-lite-2-233

Rating:
din 2 voturi
Comentarii: Pentru a scrie comentarii trebuie sa va autentificati.


line

(c) 2006-2022 Horia Moga. Toate drepturile rezervate. Design: Andrei Mihai Cristian.


Valid XHTML 1.0 Transitional